Uslovi korišćenja, Pravila privatnosti, Kolačići

Pravila privatnosti ( Privacy )

Ova pravila o privatnosti regulišu način na koji ovaj blog prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije na stranici https://www.znjagojevic.com/

Lični identifikacioni podaci

https://www.znjagojevic.com/ može prikupljati lične podatke korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pretplate na newsletter i ispunjavanje obrazaca.

Korisnici mogu biti upitani za ime, e-mail adresu, telefonski broj. Korisnici mogu, međutim, posetiti stranicu http://www.znjagojevic.com/ potpuno anonimno.

http://www.znjagojevic.com/ prikupljaće lične podatke od korisnika samo i isključivo ako korisnici dobrovoljno ispune tražene podatke. Korisnici uvek mogu odbiti da dostave identifikacione informacije, s time da to može sprečiti njihovo sudelovanje u određenim aktivnostima.

Kako koristimo prikupljene informacije?

http://www.znjagojevic.com/ sakuplja i koristi lične podatke korisnika za sledeće svrhe:

  • Za poboljšanje usluge registrovanim članovima
  • Za slanje e-mail poruka korisnicima sa informacijama o poslu

Kako štitimo Vaše podatke?

Koristimo sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, izmena, otkrivanja i uništavanja vaših ličnih podataka koje dobrovoljno unesete. Vaši podaci nikada neće biti prosleđeni trećoj strani.

Nezavisne Web stranice

Korisnici mogu naći reklamni ili drugi sadržaj na našem blogu koji vodi na web stranice i usluge naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora. Mi ne kontrolišemo sadržaj ili veze koje se pojavljuju na tim stranicama i nismo odgovorni za njihov sadržaj.

Te stranice i usluge mogu imati svoja pravila privatnosti.

Usklađenost sa dečijim online Zakonom o zaštiti privatnosti

Zaštita privatnosti vrlo mladih osoba je posebno važna. Iz tog razloga, www. znjagojevic.com nikada ne prikuplja podatke od osoba koje su mlađe od 13 godina.

Izmene i dopune ovih pravila privatnosti

https://www.znjagojevic.com/ ima diskreciono pravo da ažurira ova pravila privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo objaviti obaveštenje na našoj početnoj stranici. Vi prihvatate i saglasni ste da je vaša odgovornost da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti i tako budete svesni eventualnih promena.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Ako koristite ovaj blog znači da prihvatate ova pravila privatnosti. Ako se ne slažete s ovim pravilima, molimo vas da ne koristite naš blog.

Vaša daljnja upotreba ove stranice nakon objavljivanja promena u ovim pravilima smatraće se prihvatanjem tih promena.

Kolačići (  Cookies )

Ukoliko ostavite komentar na našem web mestu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, adrese e-pošte i web mesta u kolačićima. Oni su postavljeni zbog vaše udobnosti, tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko imate nalog i prijavite se na ovo web mesto, postavićemo privremeni kolačić da bi utvrdili dali vaš web pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača weba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bi smo sačuvali vaše informacije prijavljivanja u vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete” Zapamti me “, vaša prijava će trajati dve sedmice.

Ukoliko se odjavite sasvog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Zaštita i upravljanje ličnim podacima(GDPR)

Ostavljanjem vaših podataka (Ime i Email) u jednu od naših formi, prihvatate obaveštenje o našim projektima za internet zaradu putem našeg newslettera. Vaši podaci su isključivo dostupni meni kao osnivaču websajta POSAO NA INTERNETU Uslugu primanja i čuvanja vaših podataka nam pruža kompanija AllInOneProfits.com

Vaši podaci neće biti prodati, kopirani niti deljeni s trećim stranama. Ukoliko želite da se odjavite s našeg newslettera možete to učiniti na dva načina: klikom nadrugi donji plavi link primljenog emaila od strane AllInOneProfits Response “odjaviti pretplatu” ili me možete kontaktirati na znjagojević@gmail.com, kako bih to ručno učinio za Vas. Za sva dodatna pitanja takođe me  možete kontaktirati putem emaila.

Odricanje od odgovornosti

Moja web adresa je: https://www.znjagojevic.com

Korišćenjem sadržaja ove adrese web stranica, korisnik prihvata koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za ličnu upotrebu i na ličnu odgovornost. Autor sajta se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korićenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zloupotrebom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Autor ove stranice nema nadzor nad navedenim podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama od trećih strana uopšte te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na tačnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Autor web sajta je na najbolji mogući način izneo informacije koje mogu pomoći u ostvarivanju zarade. Podrazumeva se da ste razumna osoba koja razume da se “preko noći” nemoguće obogatiti u bilo kojem biznisu. Ne promovišem šemu brzog bogaćenja i to na više mesta na stranici spominjem.

Nema garancije nikakve da ćete vi uspeti ostvariti identičan uspeh kao autor sajta ili bilo ko spomenut na stranici www.znjagojevic.com jer će to zavisiti isključivo od Vas. Kompanije koje se spominju na stranici www.znjagojevic.com nude veliki potencijal zarade, ali od Vas zavisi hoćete li te mogućnosti iskoristiti i koliko ćete truda uložiti. Nivo uspjeha koji ćete postići koristeći načine zarade navedene na stranici www.znjagojevic.com zavisiće isključivo od vaših sposobnosti, finansijskim mogućnostima, poznavanju marketing strategija i vremenu koje ćete uložiti u to da postanete uspješan affiliate (internet) poduzetnik (networker). I zbog toga autor web sajta ne može garantovati koliko ćete i da li ćete zaraditi, niti bi to direktno ili indirektno garantovao.

Izmene i dopune

Autor sajta zadržava pravo izmene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Autor sajta zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja. O svakoj promeni ovih uslova korišćenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obavešteni. Izmene ovih uslova korišćenja stupaju na snagu sa datumom njihove objave na web stranicama www.znjagojevic.com. Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na ovoj stranici smatra se da ste upoznati sa uslovima korišćenja.

Ovaj sadržaj je ažuriran 10. avgusta 2019.g.